Как да изберем столове за офис

Когато седим в офис стол за дълъг период от време, естествената тенденция на повечето хора е да пренебрегват гръбначните сухожилията и опъват дисковете и околните структури в гръбначния стълб. С течение на времето, неправилно заседание в такава поза може да увреди гръбначния структури и да допринесе за или да се влоши болките в гърба. Много от мускулите на гърба атрофират, а това провокира ниско долу болки в гърба.

Ето, защо е важно да се ползват ергономични офис столове. Такива са истински инструмент, който се използва правилно и може да помогне да се максимизира опората за гърба и поддържане на добра стойка, докато седите по време на работа.

Въпреки това, просто да притежава ергономичен офис стол не е достатъчен. Вижте още съвети за избора на ергономичен стол.

Той също е необходим да коригира офис стол с пропорциите на тялото на индивида да се подобри комфорта и намалява влошаването на гръбначния стълб.

Първата стъпка в създаването на офис стол е да се създаде желаната височина на бюро или работна станция на индивида. Това решение се определя основно от вида на работата, за да се направи нужното и всеки офис стол да е най-практичният и полезен.

Височината на бюрото може да варира значително и ще изисква различно позициониране на офис стол, както и на друг тип ергономичен стол.